Életrevaló rajzpályázat

Az Életrevaló program keretén belül gyermekeink lehetőséget kaptak egy rajzpályázaton való részvételre. A 2. és 3. osztályos tanulók azt kapták feladatul, hogy készítsenek meseillusztrációt, amelyben a 7 szokás megjelenik. Az egész országból érkező pályázatok közül 10-et kiválasztottak, melyek egy tanítói kézikönyvben szerepelnek. A tíz nyertes rajz között szerepel Varga Nelli 3.osztályos tanuló rajza is.

Vörösmarty szavalóverseny

A Székesfehérváron megrendezésre kerülő Vörösmarty szavalóversenyre az alsó tagozatból két tanulónk ment. A 2. osztályos Hermann Dorina és a 4. osztályos Kovács Laura. Mindketten szépen szerepeltek. Laura ,Mírza című versével annyira elbűvölte a zsűri egyik tagját (aki a Vörösmarty színház színésznője volt), hogy különdíjként festett Laurának egy képet, mely a lovat ábrázolja.

"Régi időket regélem" irodalmi vetélkedő

Negyedikeseink novemberben ”Régi időket regélem” címmel, irodalmi vetélkedőn vettek részt Sárkeresztesen. A Dallos Mirkó, Kovács Laura és Szauter Bercell alkotta csapatunk  1. helyezést ért el.

Körzeti mesemondó verseny

Tanulóink szép eredménnyel zárták a versenyt, hiszen Trenka Emma 3. helyezést ért el, Szelle Viktória pedig különdíjat kapott.

 

Mezei bajnokság

Szeptember 29-én iskolánk 52 fős csapattal képviseltette magát Polgárdiban a mezei futóversenyen.  Szeretnénk megdicsérni minden tanulónkat, aki derekasan lefutotta a távot. Külön gratulálunk a dobogós helyezetteknek, akik minden idők legjobb eredményét érték el idén öregbítve iskolánk hírnevét.

A részleteket a mellékelt jegyzőkönyv tartalmazza, az eredményhírdetésen készült képehezhez kattintson!